Autovakanties Asten, Nederland

Asten ligt in het zuidoosten van Brabant. De omgeving van Asten is een gebied rijk aan natuur. Veenplassen, heidevelden, zandruggen en bossen wisselen elkaar af in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. En vergeet niet het Nationaal Park de De Groote Peel te bezoeken, waar u wordt herinnerd aan vroegere veen- en turfwinning. In Asten vindt u diverse eetgelegenheden en terrasjes, waar u even lekker kunt uitrusten en genieten van het Brabantse dorpsleven onder het genot van een drankje en een hapje.

Fietsen
In de omgeving van Asten zijn diverse fietsroutes te fietsen zoals de Aa-route die door het rivierdal van het riviertje de Aa leidt. Deze route is over mooie bospaden en smalle landweggetjes. Verder is er de ‘Boerenlandroute’ en andere routes die via knooppunten lopen.

Wandelen
Net zoals het fietsroutenetwerk met knooppunten, is er ook het wandelroutenetwerk. Zo kunt u uw eigen wandeling samenstellen. Het nabijgelegen nationaal park De Groote Peel is bewegwijzerd. Hier is het aangenaam wandelen en vogels kijken. Maak ook een wandeling langs de mooiste plekjes van het centrum van Asten (ca. 4 km).

2 Autovakanties naar Asten gevonden
Nederland
v
Asten
v
Autovakantie
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Streek
Plaats
xAstenv
Soort vakantie
xAutovakantiev
Soort Autovakantie
Last minute(2)
Weekendje weg(2)
Actieve vakantie(1)
Fietsvakantie(1)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
3-5 dagen(2)
Accommodatie Type
Hotel(2)
Aantal sterren
4 sterren(2)
Faciliteiten
Airco(2)
Binnenzwembad(2)
Fitnessruimte(2)
Geschikt voor mindervaliden(2)
Lift(2)
Parkeergelegenheid(2)
Sauna(2)
Wifi aanwezig(2)
Wifi gratis(2)
Budget p.p.
€ 0 - € 99(1)
€ 100 - € 199(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(2)
7 en hoger(2)
6 en hoger(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.