Cruises met de Celebrity Silhouette

Puur genieten op dit cruiseschip van Celebrity Cruises

De Celebrity Silhouette is een van de nieuwste schepen van de rederij Celebrity Cruises. Dit cruiseschip heeft een enorm scala aan faciliteiten en activiteiten ter beschikking voor optimaal vermaak, zoals spannende shows en mooie zwembaden. Na een dag vol nieuwe indrukken en belevenissen zullen de chefs u verrassen met tongstrelende gerechten. En wanneer u even de tijd wilt voor u zelf, kunnen kinderen zich vermaken in de gezellige kinderclubs.

Verfijn uw keuze
0 vakanties

Een moment geduld a.u.b.

Stijlvol en intiem cruisen

Celebrity Cruises kenmerkt zich door unieke entertainmentactiviteiten, ongeëvenaarde service en een keuken van wereldformaat. Een paradepaardje van deze rederij is het 4 sterren cruiseschip Celebrity Silhouette van de Solstice klasse. Dit cruiseschip, dat in 2011 in de vaart werd genomen, is door het gestroomlijnde design en de rust en ruimte uniek te noemen. 2.886 passagiers kunnen aan boord verblijven waar de sfeer ontspannen en informeel is. De 24 uur per dag roomservice zorgt ervoor dat u goed in de watten wordt gelegd door de gastvrije bemanningsleden. Doordat circa 85% van de hutten balkonhutten zijn, kunt u ’s ochtends heerlijk de deuren op slaan en de geur van frisse zeelucht ruiken. Dat is nog eens lekker wakker worden!

Unieke faciliteiten aan boord

Om optimaal ontspannen aan de dag te beginnen, kunt u zichzelf trakteren met een heerlijke behandeling in de Canyon Ranch SpaClub. Sportievelingen beginnen hun dag waarschijnlijk liever met een fanatieke work-out. Door de uiteenlopende sportfaciliteiten aan boord van de Celebrity Silhouette, kan iedereen zich sportief uitleven. Zo kunt u kiezen voor een wedstrijd basketbal, een spannend potje croquet of calorieën verbranden tijdens een intensieve groepsles spinning. Natuurlijk zijn er ook zwembaden te vinden om een verkoelend plonsje te maken. Wie besluit om op familiecruise te gaan, kan onbezorgd vakantie vieren aan boord van de Celebrity Silhouette. Er is namelijk een fun factory en een x club aanwezig waar zowel kinderen als tieners zich uitstekend zullen vermaken.

Tongstrelende culinaire hoogstandjes

Wie met Kras een cruise maakt met de Celebrity Silhouette, kan rekenen op culinaire hoogstandjes bij de 7 restaurants aan boord. Zo is er het Murano Restaurant dat klassieke en moderne continentale gerechten serveert, het grilrestaurant Tuscan Grille voor de lekkerste steaks en een hoofdrestaurant dat u imponeert door twee verdiepingen hoge wijntoren. Nadat uw buikje goed gevuld is met een maaltijd van hoog culinair niveau, is het tijd om het bruisende avondleven van de Celebrity Silhouette te ontdekken. Zo kunt u een geweldige show bijwonen in het theater, een gokje wagen in het casino of een uniek glasblaasshow bijwonen. Uniek aan de Celebrity Silhouette is de iLounge, een combinatie van een internetcafé en een Apple store waar passagiers computerlessen kunnen volgen.