Cruises met de Norwegian Escape

‘Freestyle Cruisen’ met faciliteiten en entertainment van topniveau

Tijdens een cruise met de Norwegian Escape verblijft u op het meest innovatie cruiseschip van de Norwegian Cruise Line. Bewonder bijvoorbeeld ‘Broadway’ entertainment in het Escape Theater, of geniet van gastronomie van wereldklasse in één van de 25 eetgelegenheden. De moderne faciliteiten als het Aqua Park en het Sports Complex zorgen ervoor dat het hele gezin zich geen moment zal vervelen aan boord van dit 5 sterren schip.

Verfijn uw keuze
1 Cruise Norwegian Escape van Norwegian Cruise Line
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Land
Streek
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Vertrekperiode
Kies een datum
Schip
Reisduur
Aantal sterren
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Vervoersoort
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Ontsnap aan de werkelijkheid

Het is niet voor niets dat de Norwegian Escape het meest innovatieve schip van de vloot wordt genoemd. Op dit 5 sterren cruiseschip van de Norwegian Cruise Line lijkt u namelijk even te ‘ontsnappen’ aan de werkelijkheid dankzij de moderne en super-de-luxe faciliteiten die zich aan boord bevinden. Het toppunt van exclusiviteit zijn misschien wel The Haven cabines op dek 18. Bij deze luxueus ingerichte suites heeft u de beschikking over een privébutler en ook is er een ruime veranda met zeezicht. Op het bovenste dek van het cruiseschip kunt u supersnel naar beneden zoeven van de glijbaan Free Fall in het Aqua Park.

Entertainment en gastronomie van wereldklasse

Op het gebied van entertainment is er tijdens een cruise met de Norwegian Escape niets aan het toeval overgelaten. In het Escape Theater is het bijvoorbeeld mogelijk om de Tony-Award winnende musical After Midnight te bewonderen, terwijl in de Headliner’s Comedy Club optredens worden geproduceerd door de wereldberoemde Levity Entertainment Group. Dankzij het unieke freestyle cruise concept van de Norwegian Cruise Line komt u ook op culinair gebied niets tekort. Aan boord zijn maar liefst 25 eetgelegenheden aanwezig waarbij u zelf de keuze heeft waar, wanneer en van welke culinaire hoogstandjes u straks geniet. Wordt het smullen in het informele Jimmy Buffett’s Margaritaville at Sea of kiest u toch voor de verfijnde Franse keuken in Le Bistro?

Oneindig plezier en ontspanning

Sportliefhebbers hebben tijdens deze cruise van Kras met de Norwegian Escape oneindig plezier in het Sports Complex. Hier is het mogelijk is om te ‘ziplinen’ door het touwenparcours of u kunt een driepunter maken op het openlucht basketbalveld. Vervolgens kunt u compleet tot rust komen tijdens een rustgevende wellness behandeling in de Spa Salt Room. Ook is het letterlijk mogelijk om ‘af te koelen’ in de revitaliserende en ijskoude Snow Room. Sluit de dag op de Norwegian Escape zeker eens af met een drankje in de promenadebar genaamd The Waterfront, of beproef uw geluk op dit luxe cruiseschip in het grootste casino op water.