Cruises met de Norwegian Pearl

Comfortabel en ontspannen op reis

Wie met de Norwegian Pearl gaat cruisen, staat een ontspannen en comfortabele reis te wachten. Van mooie bestemmingen aan het vasteland tot oneindig vermaak aan boord van dit middelgrote cruiseschip. Begin een vakantie ontspannen in de South Pacific Spa en voor wat inspanning kunt u uw heupen los gooien op bekende beats tijdens het muziekconcert Legends in Concert Live. Om de inwendige mens te verwennen tijdens het freestyle cruisen, kunt u smullen van de lekkerste signature dishes van de chef-koks.

Verfijn uw keuze
0 vakanties

Een moment geduld a.u.b.

Parel van de Norwegian Cruise Line

Rondreizen zonder steeds je koffer uit te hoeven pakken is een groot voordeel van een cruisevakantie. Maar er zijn meer mooie bijkomstigheden; terwijl het cruiseschip de Norwegian Pearl u naar de volgende bestemming brengt, viert u al een vakantie op zich met alle faciliteiten en activiteiten aan boord. Met plek voor 2.400 vakantiegangers is dit drijvende hotel te bestempelen als een middelgroot cruiseschip. Wie met Kras op cruise gaat en met de Norwegian Cruise Line vaart, ziet zowel aan land als op het schip de meest indrukwekkende dingen. Zo was de Pearl het eerste schip met een klimwand op zee. Op de maar liefst 9 meter hoge wand kunt u drie verschillende routes meester maken. Een levensgroot schaakspel is leuk voor jong en oud. En wat dacht u van een gezellig avondje bowlen op zee?

Ontspannen cruisen geeft vakantiegevoel

Zoek op een zonnige dag een lekker strandstoeltje uit op het zonnedek om aan een zomer kleurtje te werken. Lees ontspannen een goed boek of zoek alvast excursies uit voor een volgende bestemming. Neem vervolgens een duik in het zwembad of drink een exotische cocktail bij de Topsiders Bar en ervaar het vakantiegevoel dat intens aanwezig is op het cruiseschip de Norwegian Pearl. Terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken met verkleedpartijtjes en schat zoeken in de Splash Academy, werken tieners zich in het zweet tijdens een sportwedstrijdje met leeftijdsgenoten in de Entourage Teen Club. En ondertussen genieten ouders van een relaxte couples massage in de South Pacific Spa.

Dance the night away

Het lijkt wel alsof uit bijna elke hoek van de Norwegian Pearl muziek klinkt. Met dansfeestjes waar moderne en nostalgische nummers gespeeld worden. Gooi de heupen lekker los op de beats van bijvoorbeeld Michael Jackson tijdens de Legends in Concert Live. En laat het nachtegaaltje in uzelf horen tijdens de karaoke-avonden in nachtclub Bliss. Op dek 6 vindt u Bar City; dit zijn 4 bars die dwars door het Pearl Club Casino lopen. Waag een gokje met een spelletje roulette of wandel door naar de Corona Cigar Bar op dek 6. Geniet van de informele en ongedwongen sfeer dankzij het freestyle cruise concept. Waar en wanneer u eet en drinkt bepaalt u helemaal zelf. In de belangrijkste restaurants Indigo en Summer Palace wisselen de menu’s dagelijks. Met misschien wel meer restaurants aan boord dan de duur van uw vakantie, is ook voor de inwendige mens de keuze reuze.