Het lijkt altijd één grote ‘fiesta’ te zijn tijdens een cruise van de Spaanse rederij Pullmantur Cruises. Aan boord van de comfortabele en informele schepen heerst een bijna huiselijke ambiance waarbij de award winnende crew hun uiterste best zullen doen om iedereen een onvergetelijke cruise te bezorgen. Laat u met een tropisch cocktail in de hand dus gerust meevoeren naar droombestemmingen in het Caribisch gebied of het Middellandse Zeegebied.

Altijd een ‘fiesta’ met Pullmantur Cruises

“Samen met iedereen aan boord onvergetelijke momenten beleven, tijdens elk ogenblik van de vakantie.” Dankzij deze missie van Pullmantur Cruises lijkt elk avontuur met deze rederij een absolute droomreis te worden. Het is natuurlijk niet voor niets dat deze Spaanse cruisemaatschappij al ruim 40 jaar een belangrijke rol speelt binnen deze reisbranche. Dit is ook terug te zie aan de vele prijzen voor ‘beste crew aan boord van het schip’ die deze organisatie de afgelopen jaren heeft gewonnen. Bovendien draait alles tijdens de cruises van deze rederij om de authentieke Spaanse sfeer en beleving. Hierdoor lijkt het altijd een ‘fiesta’ te zijn aan boord van de schepen van Pullmantur Cruises, maar heerst er ook een informele en huiselijke ambiance dankzij de ‘mi casa es tu casa’ instelling van de crew.

Cruisen op de Spaanse manier

Zelfs in het All Inclusive concept dat gebruikt wordt tijdens de vakanties van Pullmantur Cruises is de sfeer van ‘España’ te herkennen. Zo zijn de lunch- en dinertijdstippen afgestemd op de typisch Spaanse tijden en kunt u smullen van karakteristieke gerechten en cocktails uit deze mediterrane regio. De professionele bemanning lijkt verder iedereen op hun wenken te bedienen tijdens de adembenemende cruises. Zo kunnen de allerkleinsten zichzelf een piraat wanen in de Guppy Club, terwijl volwassenen een avond vol spanning en sensatie kunnen beleven in het casino of het theater. Natuurlijk is het tijdens een excursie ook mogelijk om onvergetelijke herinneringen op te doen van de vakantiebestemmingen. Ontdek onder leiding van de deskundige crew van Pullmantur Cruises zeker eens de kleurrijke landschappen, zintuigprikkelende bazaars of historische bezienswaardigheden die te bewonderen zijn.

Sfeervolle schepen en sprookjesachtige bestemmingen

De sprookjesachtige reizen van Pullmantur Cruises vertrekken regelmatig vanaf buitenlandse havens waardoor bij Kras de vlucht richting deze uitvaarthavens bijna altijd is inbegrepen. Vervolgens kunt u daar aan boord stappen van het cruiseschip van Pullmantur Cruises. Wat te denken van het comfortabele cruiseschip MS Sovereign waar het dankzij de recente renovatie lijkt alsof u in een luxe 5 sterren hotel bent beland. Of bewonder het panoramische 360 graden uitzicht over de donkerblauwe oceaan, wanneer u een cocktail drinkt in de Viking Crown Lounge die zich op het hoogte punt van de MS Monarch bevindt. Deze schepen starten hun bijzondere vaarroute vanuit Curaçao richting andere Caribische bestemmingen zoals Aruba en Venezuela. Maar ook vanaf Europese havens biedt Kras vakanties aan naar fascinerende plaatsen in Italië, Frankrijk of Spanje.

Verfijn uw keuze
3 Cruises Pullmantur Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Land
Streek
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Aantal sterren
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Faciliteiten
Vervoersoort
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.