U mag dan varen met een Cruise van Royal Caribbean International. Maar ‘time flies’ aan boord. Bent u een actieve reiziger? Dan zal u zich direct thuis voelen bij het gastvrije Royal Caribbean. Uit de faciliteiten aan boord blijkt dat geen activiteit te gek is voor deze rederij. Van surfsimulator tot schaatsbaan: op deze innovatieve schepen komt vervelen niet voor. Daarnaast weet Royal Caribbean ook steeds weer unieke routes wereldwijd voor u uit te stippelen.

Royal Caribbean - Oasis of the Seas

Royal Caribbean - Oasis of the Seas

Royal Caribbean - Symphony of the Seas

Royal Caribbean - Symphony of the Seas

Royal Caribbean - Jewel of the Seas

Royal Caribbean - Jewel of the Seas

En de cruisevakantie gaat naar..

Op cruisevakantie gaan betekent voor veel mensen de wijde wereld in trekken. Zoals de naam van de rederij al doet vermoeden behoort het Caribisch gebied tot de vaargebieden van de Royal Caribbean International. Maar ook in de rest van de wereld, zoals Amerika, Europa en het Midden-Oosten biedt Kras bestemmingen aan met deze innovatieve rederij. U bezoekt populaire steden maar zal ook plekken aandoen waar u misschien minder snel aan zou denken. Maar juist zo ontdekt u tijdens een vakantie met Cruise Royal Caribbean International zonder moeite nieuwe parels.


Grensverleggend cruisen

Even in een andere omgeving zijn en tot rust komen is ook kenmerkend voor een vakantie. Maar de een wordt weer zen door niets te doen en een ander juist tijdens een actieve vakantie. Een cruise van Royal Caribbean International biedt het allemaal. Aan kunt u dankzij de volpension verzorging uit eten in een sterrenrestaurant, of bezoek eens de specialiteitenrestaurants als een steakhouse en sushibar. Laat u gerust lekker in de watten leggen in de spa of geniet van de innovatieve faciliteiten zoals een kabelbaan en skydivesimulator. Naast de dagactiviteiten kunt u ook de avond prima doorkomen op de schepen van Royal Caribbean International. Gaat u naar een van de sierduikshows in het AquaTheater of lekker swingen tijdens een volledige Broadway productie? En de multifunctionele Two70 lounge, die van huiskamer met panoramische ramen na zonsondergang verandert in een hippe nachtclub, getuigt dat cruisen helemaal van nu is.

Een luxevaart voor de hele familie

Cruise Royal Caribbean International vaart al 40 jaar onder de Amerikaanse vlag. De gemiddelde leeftijd van de cruisegasten is 45 jaar, maar de hele familie is welkom aan boord. Voor kinderen van elke leeftijdsgroep organiseert Royal Caribbean activiteiten. Van een klimwandwedstrijd tot een piraten party, waardoor nieuwe vriendschappen gesloten worden en u als ouder er soms even geen kind meer aan heeft. De Amerikaanse rederij staat bekend om haar innovatieve activiteiten die op haar schepen als eerste op zee geïntroduceerd werden. Denk aan een simpel biljart, maar de deining van de zee moet natuurlijk niet uw spannende potje gaan beïnvloeden. Bij de zelf stabiliserende tafels op de Royal Caribbean cruises is dat dus geen probleem. En ook voor een rondje op de schaatsbaan of golven trotseren op de surfsimulator bent u bij deze rederij aan het juiste adres.

Verfijn uw keuze
3 Cruises Royal Caribbean
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Land
Streek
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Aantal sterren
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Faciliteiten
Vervoersoort
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.