Je thuis voelen én een vakantiegevoel ervaren, dat kan tijdens de vakanties van TUI Cruises. Ontdek de wereld van Europa tot Azië en verrijk uzelf aan boord van de luxe vloten. Zo kunt u zich lekker ontspannen in de spa of genieten van entertainment in het theater, maar een interessante workshop volgen behoort ook tot de mogelijkheden. TUI Cruises hanteert een Premium All Inclusive concept waardoor u dubbel geniet van de heerlijkste gerechten en verfrissende cocktails.

Ontspannen op reis

“Ontdek de vloot die van gasten fans maakt.” Zo luidt de slogan van TUI Cruises. Deze Duitse rederij vindt het belangrijk dat u de wereld ontdekt op schepen waarop u zich snel thuis voelt. Sporten, naar de spa en ontspanningsactiviteiten zoals yoga. Het is slechts een greep uit het brede aanbod van faciliteiten die op de vloten aanwezig zijn. TUI Cruises onderscheidt zich van andere cruisemaatschappijen door haar Premium All Inclusive concept. Een verfrissende cocktail, 5-gangen diner of een musicalvoorstelling kosten u dus geen cent extra. Zo kunt u tijdens uw cruisevakantie met Kras volledig ontspannen en hoeft u nergens meer aan te denken. Hoe fijn is het om na een lange dag van indrukken van een nieuwe bestemming, uzelf aan boord weer lekker te laten verwennen?

Comfortabele hutten

De middelgrote vloten van TUI Cruises hebben plek voor ongeveer 1900 passagiers en dragen allemaal de naam Mein Schiff. De schepen hebben ruime hutten die comfortabel en modern zijn ingericht. De hutten zijn voorzien van 4 of 5 sterren en dus van alle gemakken voorzien. Wat denkt u van een eigen Nespresso koffiemachine? Zo kunt u elke ochtend de dag beginnen met de geur van koffie, net als thuis. De hangmat op het balkon van uw hut zorgt er wel voor dat u in de vakantiestemming blijft. Op de cruiseschepen van TUI gelden geen strikte kledingvoorschriften, waardoor er een ontspannen sfeer hangt en u gewoon de kleren kunt dragen waar u zich prettig in voelt.

Cruisen met een thema

Met bestemmingen wereldwijd vindt u bij TUI Cruises altijd wel een cruise die bij u past. De vloten varen binnen Europa, naar het Caribisch gebied, het Midden-Oosten en zelfs naar Azië. Het mooie aan cruisen is dat u tijdens uw reis veel ziet omdat u meerdere bestemmingen bezoekt. En natuurlijk maar één keer uw koffer hoeft in- en uit te pakken. Bij TUI Cruises kunt u ook kiezen voor een themacruise. De thema’s zijn uiteenlopend van sporters die workshops geven, een fotoreis of een cabaretcruise, waar entertainment centraal staat. Een cruisevakantie bij TUI is er een voor de hele familie. En biedt voor ieder wat wils, zowel aan boord als aan land; want ook daar heeft TUI Cruises excursies georganiseerd waar u aan kunt deelnemen. En.. bent u al fan?

Verfijn uw keuze
5 Cruises TUI Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Land
Streek
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Aantal sterren
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Faciliteiten
Vervoersoort
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.