Handige reisproducten ancillaries banner

Handige producten voor op reis

Gaat u binnenkort op vakantie? Wij hebben enkele handige reisproducten voor u geselecteerd die het reizen een stuk handiger en leuker maken.

En wilt u graag excursies ondernemen tijdens uw vakantie? Via GOTUI.com kunt u eenvoudig excursies reserveren voor vertrek. Bekijk alle excursies van GOTUI.com!

Reisgidsen

Op zoek naar de juiste reisgids? Reisboekwinkel de Zwerver biedt een grote collectie aan reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten. Daarnaast worden travel gadgets aangeboden, zoals een scratch map, kompassen, bureauleggers, muismatten en meer.

Kras klanten ontvangen 15% korting op het gehele assortiment (m.u.v. Nederlandstalige boeken), onder vermelding van kortingscode 'kraskorting'.

Bekijk het aanbod

Kras is bemiddelaar bij het tot stand komen van de dienst. De dienst wordt uitgevoerd door de Zwerver. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst dient u zich te wenden tot de Zwerver.

Reiskoffers en -tassen

Op zoek naar de ideale koffer? Bagageonline biedt een ruim assortiment aan koffers en reistassen, maar ook accessoires, zoals kofferhoezen, kofferlabels, portemonnees, paraplu's en meer.

Kras klanten ontvangen 15% korting op het totale assortiment.

Bekijk het aanbod

Kras is bemiddelaar bij het tot stand komen van de dienst. De dienst wordt uitgevoerd door BagageOnline. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst dient u zich te wenden tot BagageOnline.