vakantiehuizen/denemarken

Vakantiehuizen Denemarken - Vakantie in Scandinavië

Waan uzelf een ‘local’ in Scandinavië door te kiezen voor een van de vakantiehuizen in Denemarken.


U wordt doorverwezen naar de website van Atraveo. Deze vakantiehuizen worden aangeboden door en onder de algemene voorwaarden van Atraveo en haar partners. Kras is geen partij bij uw boeking. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de
klantenservice van Atraveo.

Leven als een local in Denemarken

Zo bent u in dit Noord-Europese vakantieland voorzien van alle gemakken van thuis, terwijl u wel uitgebreid van een welverdiend vakantiegevoel kunt genieten. Dankzij de samenwerking tussen Kras en Atraveo worden er de meest uiteenlopende vakantiewoningen aangeboden, die verspreid liggen door het hele land. Zo is het mogelijk om te verblijven in een intieme bungalow op een sfeervol vakantiepark. Maar u kunt ook een omvangrijke vakantievilla huren met zwembad, waar maximaal 40 vrienden en familieleden kunnen overnachten. Dit natuurlijk allemaal tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat bijna elke vakantiewens in vervulling kan gaan!

Vakantie vieren in Jutland

Het schiereiland Jutland beslaat het grootse deel van dit Scandinavische land en kent een uitgebreid aanbod van vakantiehuizen in Denemarken. Overnacht bijvoorbeeld aan de westelijk gelegen Noordzeekust van Jutland, waar u verblijft in een comfortabele vakantiewoning aan zee. Zuid-Jutland kent ook tal van charmante dorpjes, die veelal worden omringd door een wonderschoon natuurlandschap. Zo staat u vanuit het huurhuisje in Blåvand bijna direct in een vogelrijk duingebied, dat een groene kleur heeft dankzij de dichtbegroeide graspollen en diverse struikgewassen. In deze streek is bovendien het populaire LEGOLAND® gevestigd in het stadje Billund. Verbaas uzelf gerust over de miljoenen kleurrijke steentjes in dit park, waarmee men wereldberoemde bouwwerken heeft gecreëerd zoals de Big Ben, Burj Khalifa en Mount Rushmore.

Seeland: wonderschoon Deens eiland

De Deense eilanden hebben ook veel vakantieplezier te bieden tijdens een vakantie in Scandinavië. Vooral het oostelijk gelegen Seeland, het grootste eiland van Denemarken, kent een breed scala aan vakantiemogelijkheden. Nabij Kopenhagen kunt u vertoeven in talloze voordelige vakantiehuizen, waardoor de Deense hoofdstad bijna in uw eigen ‘achtertuin’ ligt. Struin in deze stad rustig langs de pastelkleurige kavels van de Nyhavn. Of plan hier eens een ontmoeting met de iconische Kleine Zeemeermin die uitkijkt over het fonkelende zeewater. Natuurliefhebbers ontdekken vanuit het luxe huisje waarschijnlijk liever de natuurpracht van het noordelijke Isefjord. Wakker worden met uitzicht op het fonkelende wateroppervlak en het woeste heuvellandschap, kan namelijk voor onvergetelijke vakantieherinneringen zorgen.

Een selectie uit ons aanbod: