vakantiehuizen/duitsland

Vakantiehuizen Duitsland - Een rustgevende vakantie

Gaat u straks een onvergetelijke ‘Urlaub’ vieren in het land van onze gastvrije oosterburen? In samenwerking met Atraveo biedt Kras talloze vakantiehuizen aan in Duitsland.


U wordt doorverwezen naar de website van Atraveo. Deze vakantiehuizen worden aangeboden door en onder de algemene voorwaarden van Atraveo en haar partners. Kras is geen partij bij uw boeking. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Atraveo.

Vakantiehuis: ‘Urlaub’ met een thuisgevoel

De luxe en comfortabele vakantiewoningen bezitten over alle moderne faciliteiten die u maar kunt wensen om tijdens de vakantie een thuisgevoel te creëren. Of zoals de Duitsers het zouden zeggen; een echt ‘Heimatgef ü hl’. Van een omvangrijke groepsaccommodatie die ruimte biedt aan alle vrienden en familieleden, tot een intiem huisje op een vakantiepark in Duitsland. Met de vakantiehuizen van Kras is het allemaal mogelijk!

Het vakantiegevoel in Eifel

Dit West-Europese land telt diverse steden en gebieden waar u ‘ganz schnell’ een vakantiestemming kunt ervaren. Boek gerust een vakantiehuis in Duitsland in het oostelijk gelegen Eifel, het natuurgebied dat geroemd wordt om de prachtige bossen, bergen en meren. In deze regio verblijft u bijvoorbeeld in een luxueuze vakantiewoning in de eeuwenoude stad Trier of het sfeervolle dorpje Monschau. Vanuit het laatstgenoemde dorp staat u binnen 15 minuten rijden in het Nationaal Park Eifel dat een waar paradijs is voor actievelingen en natuurliefhebbers. Hier is het mogelijk om het heuvelachtige decor te bewonderen dat wordt gevormd door grillige beukenbossen en fonkelende meren. Om vervolgens in de tuin van de vakantiebungalow uit te rusten op de knusse loungeset.

Zwarte Woud: Bijzondere reis in Zuid-Duitsland

Wie een huisje wil huren in Duitsland én een bijzonder natuurgebied wil ontdekken, kan ook kiezen voor een autovakantie naar het Zwarte Woud. Dit gebied in Zuid-Duitsland staat bol van de bergachtige bosgebieden, waar tijdens een wandeling de kleurrijke flora en fauna te verkennen is. In deze streek verblijft u bijvoorbeeld in een voordelige houten chalet in het dorpje Lenzkirch. Of verblijf gedurende deze vakantie in een ruimtelijk appartement in de stad Freiburg. Vanuit deze vakantiehuizen in het Zwarte Woud staat u binnen enkele ogenblikken aan de rand van de 163 meter hoge Triberger watervallen. Cultuurliefhebbers gaan waarschijnlijk liever op excursie naar Burg Hohenzollern, om kennis te maken met dit eeuwenoude kasteel.

Een selectie uit ons aanbod: