vakantiehuizen/nederland

Vakantiehuizen Nederland - Thuis in eigen land

Gaat u op vakantie in eigen land? Dan is de keuze aan vakantieparken en vakantiehuizen in Nederland groot.


U wordt doorverwezen naar de website van Atraveo. Deze vakantiehuizen worden aangeboden door en onder de algemene voorwaarden van Atraveo en haar partners. Kras is geen partij bij uw boeking. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Atraveo.

Een pittoresk huisje in Zeeland

Gaat u op vakantie in eigen land? Dan is de keuze aan vakantieparken en vakantiehuizen in Nederland groot. Wie lekker een weekend wil uitwaaien kan bij Kras een huisje huren in Zeeland. De zuiderbuur van de provincie Zuid-Holland is bekend vanwege de Deltawerken, maar Zeeland heeft veel meer bezienswaardigheden. Maak bijvoorbeeld een stedentrip naar Vlissingen, op het schiereiland Walcheren aan de Westerschelde. Deze maritieme stad heeft een beschermd stadsgezicht en staat op de 30 e plek van monumentensteden. Breng een bezoek aan het MuZEEum of struin langs de 17 e -eeuwse huizen. Filmliefhebbers combineren hun midweek bijvoorbeeld met een bezoek aan het ‘Film by the Sea’ in september. Maar lekker uitwaaien op de boulevard of op het strand is het hele jaar door een goed idee.

Wandelen en fietsen in natuurrijk Limburg

De vakantiehuizen in Nederland van Kras en Atraveo staan ook in de zuidelijkste provincie van ons land. Zo heeft het bourgondische Limburg vakantiewoningen in een prachtig heuvelachtig landschap. In sommige vakantiewoningen mag de hond ook gezellig mee. Zo kunt u ‘net als thuis’ samen heerlijke wandelingen maken, maar dan langs kastelen zoals Schaloen in de natuurrijke omgeving van het Gerendal. Wie er liever actief met de fiets op uittrekt, kan een uitdagende beklimming van de Cauberg aangaan. Ook een dagtrip naar Valkenburg is een aanrader. Deze verrassende stad heeft een rijke historie waar u van alles over komt te weten in het ‘Museum Land van Valkenburg’. Of duik met een kaars de Romeinse Katakomben in: een geheim gangenstelsel onder de grond met mooie schilderingen dat wordt omschreven als het ‘verborgen Rome’.

Veelzijdige vakantie in Nederland

Het is u vast al opgevallen hoe veelzijdig Nederland is als vakantieland. Op het gebied van natuur en cultuur biedt iedere hoek van ons land wel iets anders. Gelukkig heeft Kras een goede regionale spreiding van vakantiehuizen in Nederland. Zo kunt u tijdens een vakantie in Drenthe de hunebedden bezoeken of een wandeling maken door de beeldentuin van Gees, een plaatsje tussen Giethoorn en Emmen . Wie altijd al gedroomd heeft van een overnachting in een vakantiehuis aan het water, kan afreizen naar Friesland . Breng hier gerust een bezoek aan Leeuwarden , de hoofdstad van deze noordelijke provincie. Vanuit het centraal gelegen appartement maakt u tijdens een stadswandeling snel kennis met de historische binnenstad. Beklim in het stadshart ook eens de Oldehove kerktoren voor een mooi panorama over het centrum van Leeuwarden.

Een selectie uit ons aanbod: